Bericht BriconWeb voor de clubs

  • 29 mei 2013

Geachte club verantwoordelijke,

 
In het afgelopen weekeinde zijn we van start gegaan met het nationaal programma en is de eerste wedstrijd vanuit Bourges een feit.
 
Vooreerst wil ik de talrijke gebruikers bedanken voor het vertrouwen, er werden namelijk reeds 1/3 van de duiven via BriconWeb aangemeld wat zeker reeds een groot succes mag genoemd worden.
Daarbij moet ik ook vermelden dat we een technisch probleem hebben ondervonden waar een menselijke fout aan de basis lag. Dit probleem heeft vooral voor vertraging op de server gezorgd zodat vooral de achtervlucht hier hinder van ondervond. Hiervoor dus onze welgemeende excuses.
De liefhebbers die zelf op de site invulden en via de X-treme klokken hebben hier weinig tot geen hinder van ondervonden.
 
Wij vanuit BRICON hebben onmiddellijk de beslissing genomen om dit voorval niet meer te laten gebeuren en zijn overgestapt deze week naar een nieuwe zeer krachtige server. Deze stelt ons in staat om zonder problemen de piek momenten op te vangen zodat de gebruiker deze zelfs niet zal opmerken en waarbij het menselijk aspect ook weggenomen is.
 
Voor de volgende vluchten mag u dus rekenen op een vlot verloop van het aanmelden.
 
Met sportieve groeten,
 
Ivan Baetens
CEO BRICON nv.

Extra info:

Het opladen van uw .pdt files kan gebeuren door BRICON als u de file poel.00X doorstuurt naar support@bricon.be voor Vrijdag 15:00u met vermelding van de vluchtnaam en het stamnummer van de maatschappij.

Voor de clubs die leden hebben met een X-treme is het belangrijk dat de clubid (stamnummer) correct ingevuld staat op de master om automatisch te kunnen aanmelden.