De Molse fondclub “ in the picture “

  • 13 juni 2016

De Molse fondclub “ in the picture “

Het fondseizoen is ongeveer een maand bezig en we zitten in de MFC  “ ruim op schema “ !!

Na een provinciale zege voor Michiel en Jan Vandoninck ( Meerh ) op 14/5 met de oude duiven op Vierzon was het een weekje later de beurt aan Jef en Ulrich Lemmens ( Balen ) om primus te zijn op Chalon met de jaarlingen .

De laatste 2 weken deden de liefhebbers van de Molse Fondclub er nog netjes 2 provinciale palmen bij . Op Valence van 4/6 was de provinciale overwinning voor Eddy Vos ( Mol ) en dit weekend was het opnieuw prijs met Walter Mertens ( Mol ) die provinciale winst pakt uit Chateauroux met de jaarlingen .

Bijna een gemiddelde van één provinciale zege per weekend !!!

“ Mooie liedjes duren … “ , maar na die 15 provinciale palmen van 2015 zijn we in de MFC wel “ goed bezig “ !!

Wie het reilen en zeilen in de MFC van nabij wil volgen kan altijd terecht op de website van de Molse fondclub . Sinds het begin van dit speelseizoen hebben we 2 echte specialisten om die website “ up-to-date “ te houden en we moeten bekennen : “ Die mannen doen dat tot op heden voortreffelijk “ . Niet alleen qua uitslagen en verslagen worden we perfect op de hoogte gehouden , maar ook alle noodzakelijke info krijgen we nu héél vlug via de website of zelfs via een SMS-je aan iedereen die dit wenst .

Bedankt in alle geval Carlo  Berghmans en Carlo  Van de Weyer , we kunnen ons , zeker in deze onzekere weken met tal van veranderingen en verschuivingen , geen beter infokanaal voorstellen !!

Ga gewoon naar Molse fondclub en klik op http://www.everyoneweb.com/Molsefondclub